Zit Schrobmachine Factory Cat Pilot

Omschrijving

Zeer Compacte Zit Schrobmachine
Zit schrobmachine Factory Cat Pilot is speciaal gebouwd voor de zwaarste schoonmaak toepassingen in professionele en industriële omgevingen.

Deze ultracompacte heavy duty schrobzuigmachine combineert de productiviteit van een opzit schrobmachine met het compacte formaat en de wendbaarheid van een achterloop model, met een fantastisch resultaat!

Compact formaat – Grootse prestaties
Door de krachtige motor en de hoge, instelbare borsteldruk verwijdert de Pilot zit schrobmachine zelfs zware vervuiling als olie, vet en bandensporen snel en veilig met een minimum aan water en chemie. Toch is deze schoonmaakmachine zeer compact met een formaat van slechts 122x61x140 cm.

In combinatie met zijn zeer korte draaicirkel komt de Pilot ook op plaatsen die een gewone ride-on schrobmachine moet overslaan. Deze handzame zit schrobmachine is daarom bij uitstek geschikt voor het snel en grondig reinigen van vloeren in parkeergarages, magazijnen, retail, fabrieken, productiefaciliteiten en in de institutionele sector.

Pluspunten van de Pilot zit schrobmachine

+ Heavy Duty Reiniging
Door de krachtige motor en de hoge, instelbare borsteldruk verwijdert de Pilot zit schrobmachine water, olieresten, koelvloeistof, bandensporen, fijnstof en andere vervuiling van vrijwel elke vloer zonder deze te beschadigen. Vloeren gaan hierdoor langer mee en behouden hun specifieke eigenschappen zoals bijvoorbeeld stroefheid of glans.

Hoog kwaliteit dweilrubbers en een krachtige vacuümmotor dweilen en zuigen de vloer na het schrobben direct droog zodat deze meteen weer gebruikt kan worden, zonder risico op gladheid.

+ Compact & Overal inzetbaar
Steile hellingen in bijvoorbeeld parkeergarages zijn voor de Pilot geen probleem. Dankzij de krachtige motor en de speciale heavy duty banden houdt de machine altijd grip op de ondergrond, ook bij slechte weersomstandigheden of zware vervuiling.

Bovendien is deze kleine opzit schrobzuigmachine uiterst gemakkelijk te manoeuvreren door zijn compacte formaat en zeer korte draaicirkel, waardoor deze ook in kleinere ruimten kan worden ingezet. Pilot zit schrobmachines zijn verder leverbaar in verschillende schrobbreedten, van 51 tot 71 centimeter, en met verschillende borstelsystemen voor een oplossing op maat.

+ Milieuvriendelijk & Schoon
De Factory Cat Pilot werkt op accu en produceert dus geen ongezonde uitlaatgassen. Ook verder is deze zit schrobmachine zeer schoon door het zeer zuinige gebruik van water en chemie en slimme functies als onder andere rechtstreekse zeeptoevoer naar de borstel en gecontroleerde vuilwaterafvoer.

Bij Factory Cat is veel aandacht voor duurzaamheid en een minimale carbon footprint. Zo hebben alle Factory Cat schoonmaakmachines een gepoedercoat stalen frame, bestand tegen corrosie, en conventionele elektronica zonder storingsgevoelige onderdelen. Elke vloerreinigingsmachine van Factory Cat gaat dan ook jarenlang mee en vergt zeer weinig onderhoud.

+ Extra Toepassingen
Voor het onderhoud en polijsten van beton- en andere harde vloeren is de Factory Cat Pilot  te voorzien van verschillende slijp- en polijstsystemen. Betonvloeren kunnen hiermee worden ‘gesloten’ en daarmee worden beschermd tegen indringing van (zout) water, logen en zuren en kunnen tevens extra worden gepolijst voor een mooie glans.

Afhankelijk van de gekozen optie is ook chemievrij reinigen mogelijk. Er is een breed gamma aan polijstopties leverbaar zodat voor bijna elke vloer en toepassing een oplossing beschikbaar is.

Details

 • Geschikt voor industriële reiniging
 • Robuuste onverwoestbare constructie
 • Betrouwbare conventionele elektronica
 • Borsteldruk instelbaar tot 68 kg
 • Voor vuile tot zeer vuile vloeren
 • Zeer korte draaicirkel
 • Heavy duty banden voor extra grip
 • Stoel en stuur verstelbaar voor optimaal comfort
 • Automatische parkeerrem
 • Easyclean grofvuilfilter voorkomt verstoppingen
 • Kantelbare, eenvoudig te ledigen vuilwatertank
 • 99% gebruik van rvs bouten en moeren
 • Geschikt voor bijna elke vloer
Back to top