Zit Schrobmachine Factory Cat XR

Omschrijving

Zit schrobmachine voor industriële toepassingen
Schrobmachine Factory Cat XR is een Heavy Duty opzit schrobzuigmachine, geschikt voor het reinigen van zwaar tot zeer zwaar vervuilde vloeren.

Deze robuuste ride-on schrobmachine is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de industrie en voor het snel en efficiënt reinigen van middelgrote tot grote bedrijfs- of productieruimten, parkeergarages, et cetera. Sneller, beter en met een zeer zuinig gebruik van water en chemie. U zult versteld staan van het resultaat!

Tot 45% meer schrobkracht
Door de hoge neerwaarts instelbare borsteldruk en de zeer krachtige motor levert de Factory Cat XR schrobmachine tot 45% meer schrobkracht dan de meeste andere schrobmachines. De Factory Cat XR is dan ook een zeer sterke industriële schrobzuigmachine die elke vloer reinigt en zelfs de meest zware vervuiling verwijdert: olie, vet, bandensporen of ander hardnekkig vuil zijn geen enkel probleem voor deze schrobmachine.

De Factory Cat XR is desgewenst uit te rusten met een cilindrisch borstelsysteem met veegfunctie en een losvuil opvangbak zodat u met deze schoonmaakmachine ook klein los vuil in één handeling verwijdert.

Hoger rendement – Lagere kosten!
Met de Factory Cat XR kiest u voor een krachtige, onverwoestbare en onderhoudsvriendelijke reinigingsmachine met zeer lage service- en gebruikskosten en een grote productiviteit:

+ Grotere tankinhoud
:
De tankinhoud van maar liefst 260 liter maakt het mogelijk om langer achtereen te schrobben zonder te hoeven stoppen voor het tussendoor bijvullen of ledigen van de tanks. U bespaart tijd en geld.

+ XL Schrobbreedte:
De Factory Cat XR is leverbaar met een schrobbreedte van 100 of zelfs 115 centimeter. U hoeft minder schoonmaakbewegingen te maken dan met vergelijkbare schrobmachines.

+ Hoge neerwaartse borsteldruk:
De borsteldruk van de Factory Cat XR schrobmachine is instelbaar van 0 – 160 kg. Deze industriële vloerreinigingsmachine zet dan ook een perfect schrobresultaat neer en naschrobben wordt tot een minimum beperkt.

+ Dubbele vacuümmotors:
De krachtige 2x 1pk bypass vacuümmotoren met vloeruitlaat zuigen en blazen de vloer na het schrobben direct droog. Het resultaat: een droge, veilige en schone vloer.

+ Grote batterijcapaciteit:
Afhankelijk van het gekozen accupakket kunt u met de Factory Cat XR schrobmachine tot wel 5 uur onafgebroken werken.

+ Extreem wendbaar:
Door zijn zeer kleine draaicirkel is deze schrobzuigmachine zeer wendbaar, zelfs in kleine ruimten.

Schrobmachine met Veegfunctie
De Factory Cat XR schrobmachine is leverbaar met een disk of cilindrisch borstelsysteem.

Het conventionele disk borstelsysteem van deze schrobzuigmachine werkt met twee platte borstelschijven.

Het cilindrisch schrobsysteem werkt met twee tegen elkaar indraaiende borstelwalsen. Deze borstelwalsen zorgen niet alleen voor een perfect schrobresultaat maar vangen tevens het losse vuil zoals hout- en papiersnippers en ander klein afval op in een speciale opvangbak. Voorvegen is met de cilindrische uitvoering van de Factory Cat XR schrobmachine dan ook niet nodig: u kunt direct beginnen met schrobben en bespaart veel tijd.

Details

 • Robuuste onverwoestbare constructie
 • Conventionele en dus betrouwbare elektronica
 • Hoge neerwaarts instelbare borsteldruk tot 160 Kg
 • Agressief schrobresultaat
 • Kleine draaicirkel
 • Automatische eenknopsbediening
 • Grote watertanks in verhouding tot machineformaat
 • Toegankelijke vuilwatertank om uit te spoelen
 • Zeer toegankelijk voor service
 • Water spraysysteem aan boord van de machine
 • 99% gebruik van rvs bouten en moeren
 • Geschikt voor bijna elke vloer
Back to top